Si munden ta shikojnë n’sy një 20 vjeçar të Kosovës dhe t’ia urojnë çlirimin kur atij ia kanë dhunu fëmijërinë

24 Mars, 2019 - 8:57 pm

Shkruan: Nezir Kraki

Para 20 viteve NATO me aleatë na dhanë çelësat e fatit tonë n’dorë.
Sa t’jemi mbi këtë tokë duhet t’iu mbesim falenderues.

20 vite rresht, ata çelësa nuk e hapen asnjë derë shprese dhe fati por (aksidentalisht dhe me dhunë) mbeten në duart e atyre që vetit ia dhanë të gjitha e popullit veç zhgënjimin.

Sa fytyra duhet t’i kenë këta uzurpatorë fati e dhunues shprese që sot t’i drejtohen të njejtit popull me urime e me kujtime?!

Si munden ta shikojnë n’sy një 20 vjeçar të Kosovës dhe t’ia urojnë çlirimin kur atij ia kanë dhunu fëmijërinë, ia kanë çoroditë adoleshencen dhe janë duke ia shkatërru rininë me gjithë ëndrrat që ka.

20 vjet banda e viedhje derisa i ranë rreth e rrotull çdo hallke të shtetit, çdo euro t’buxhetit.

Merreni me mend, 20 vjet pas çlirimit, i riu i Kosovës i ka veç dy opsione:
– përfshirjen në banda (politike)
– ikjen nga Kosova dhe nga bandat.

Na i kthena ata çelësa e thene qafen bashkë me milionat e me diplomat që as dreqit s’kanë me iu dashtë.

Të fundit

Të ngjajshme