| Fatkeqësisht, fjalët ‘magjup’ dhe ‘gabel’ janë ende pjesë e shoqërisë kosovare |

23 Nëntor, 2020 - 3:51 pm

Emrah A Cermjani asnjëherë nuk është pajtuar me mentalitetin që lëndon të tjerët. Si drejtor ekzekutiv i ‘Roma in Action’, Cermjani angazhohet edhe sot në përmirësimin e jetës së komuniteteve në Gjakovë, dhe më pas në mbarë Kosovën. Ky është tregimi i tij.

Kjo video është prodhuar si pjesë e projektit “Mbështetja e mediave dhe gazetarisë për të drejtat e njeriut në Kosovë”, përkrahur nga zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe realizuar nga Kosovo 2.0, CEL dhe QKSGJ.

Të fundit

Të ngjajshme