Dritëro Agolli për Naim Frashërin: Ty pluhurin e shenjtë askush s’ta shkelë

21 Shtator, 2018 - 7:30 pm

Poezia “Pluhuri yt” nga Dritëro Agolli.

Baltë e pluhur të bëhem,
Të më shkel këmbë e saj. –Naim Frashëri

Ty pluhurin e shenjtë askush s’ta shkelë,
As këmbë e saj, as këmbë e Shqipërisë
E kush e shkel, kur dhe një kokërr meli
Ky pluhur e bleron mes gjithësisë?/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme