займ на карту онлайн потребительский кредит

Kënga për të dashurën në pranverën e ftohtë

22 Mars, 2018 - 12:30 pm

Poezi nga Hermann Hesse.

Në paradhomën e ftohtë ora troket,
Shkon tetë, nëntë, dhjetë.
S’i numëroj, po rri përgjoj
Sa ngadalë koha rrëshqet.

Dhe shkojnë si erë me bor’ e stuhi,
Si trumbë zogjsh në fluturim
Po se si shkojnë, s’dua ta di.
S’më dhimben gjë, s’më hynë në sy,
Se janë orë që shkojnë pa ty.

Të ngjajshme