Mos e len hanёn jashtё sonte!

22 Nëntor, 2018 - 9:30 pm

Entela Tabaku

hana mёrdhet sonte
unё dal nё ballkon me mbledhё teshat
e ajo mё futet shpejt nёn flokё
mё rrёshqet nё shpinё
dhe ma rrokullis mishin
kokrra kokrra
ik moj i them
se unё mezi ngrohu vedin
por ajo s’flet
veҫ mёrdhet
mё struket nёn flokё
teposhtё nё shpinё
kokrriza hane
nёpёr trup
Mos e len hanёn jashtё sonte!

Të ngjajshme