Poezia e fundit e Yllka Domit: Përmendore nuk dua

7 Maj, 2024 - 12:44 pm

Poezia e fundit e Yllka Domit

Amanet ju le nëse nuk pritoni
të ma shkruani emrin në rërën e detit,
dhe dy vargje mi shkruani me shkrimin e saj.
Në krahët e valëve të ketë epope te pambaruar
dhe arena e kafazit të jetë e hapur.

Përmendore nuk dua!
Nëse në kurrizin e qytetit gjeni një shkop
vendoseni afër kokës sime. / KultPlus.com

Të ngjajshme