Poezia që përshkruan vdekjen dhe dhimbjen e shqiptarëve

16 Maj, 2020 - 8:07 pm

Ibrahim Rugova përvec politikës pas vetes la gjurmë edhe me penë.

Kjo është poezia e cila të kujton dhe rikujton plagën e pashëruar të shqiptarëve:

Kur dëgjoj që vdes në botë, 
një njeri i vendit tim, 
jam në zemer i pikëlluar, 
se vdes një copë e shpirtit tim. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme