Të dua si të dashuroja dje

29 Gusht, 2017 - 1:59 pm

Poezi e shkruar nga Edi Shukriu.

Të dashuroja
Si
Zogjtë që duhen
Mbi të vetmen degë
Të lindjes.

Të dashuroja
Si
Deti që puth shkëmbinjtë
Në perëndim.

Të dashuroj
Si e tërë bota
Dhe pak më shumë.

Të dua,
Si
Të dashuroja
Dje.

Të ngjajshme