Të kam dashur, aq sa mund të dojë dashuria

3 Prill, 2018 - 6:46 pm

Poezi nga Aulonë Kadriu.

Të kam dashur,
Aq sa mund të dojë dashuria.
Dhe më pas,
Të kam harruar.
Aq sa dashuria mund t’harrohet.
Jam zgjuar dhe kam fjetur pa ty,
Siç zgjohet dhe flen njeriu pa dashuri.
Dhe gjithçka ka funksionuar,
Siç funksionon gjithçka pa dashuri.

Të fundit

Të ngjajshme