займ на карту онлайн потребительский кредит

Të mos kuptohemi është e tmerrshme

26 Janar, 2021 - 10:30 pm

Poezi nga Evgenij Evtushenko

Të mos kuptohemi është e tmerrshme –
të mos kuptohemi e të mos përqafohemi.
Por megjithëse e habitshme
është po aq e tmerrshme,
po aq sa të kuptohemi për gjithҫka.

Plagosemi megjithatë.
Dhe, i fiksuar nga një njohje fillestare,
shpirtin tënd të butë
s’do ta ofendoj me keqkuptim
dhe as do të vras me kuptim.

1956. / KultPlus.com

Të ngjajshme