Zjarr dhe akull

20 Korrik, 2022 - 7:00 pm

Poezi nga Robert Frost

Ca thonë bota do marrë fund në zjarr
Në akull thonë të tjerë.
Prej shijes që dëshirës i kam marrë
Anoj nga ata që zgjedhin zjarr.

Ama, nëse lypet të fiket dy herë,
Them se mllefin e njoh mirë unë
Siç di se për të hedhur diç në erë
Akulli do bënte punë
Mjaftueshëm me vlerë.

Përktheu: Edon Qesari / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme