займ на карту онлайн потребительский кредит

A$AP Rocky dëshiron të performojë në burg

24 Nëntor, 2019 - 5:45 pm

A$AP Rocky thotë se do të donte të performonte për njerëzit me të cilët ishte i mbyllur në një burg suedez, por ka dyshimet e tij se një gjë e tillë do të mund të realizohet.

Megjithatë institucioni në fjalë mund ta mundësojë mbajtjen e një koncerti në hapësirat e tij.

Sipas TMZ, Shërbimi Suedez i Burgjeve kanë thënë se ata nuk kanë marrë ndonjë kërkesë zyrtare nga A$AP në lidhje me një performancë të mundshme për të burgosurit, por ata thonë se do ta merrnin çdo kërkesë të tillë seriozisht dhe të paktën do të diskutonin se si mund të realizohej.

Me fjalë të tjera, zyrtarët e burgut na thonë se nuk është e pamundur. /KultPlus.com

Të ngjajshme