Bruno Mars dhuron një milion dollarë për banorët e qytetit Flint

15 Gusht, 2017 - 9:00 am

Bruno Mars gjatë një paraqitje të tij para publikut, ka ndërprerë gjithçka për ta bërë publik vendimin e tij për bamirësi.

Këngëtari ka befasuar publikun kur ka thënë se do të dhurojë një milion dollarë për t’i ndihmuar banorët e qytetit Flint, të cilët janë ekspozuar ndaj ndikimit të plumbit në ujin e pijshëm.

“I jam shumë falënderues publikut në Michigan që më mbështet në këtë qëllim. Sfidat me të cilat përballen banorët e Flintit zgjasin me vite dhe është me rëndësi që të mos i harrojmë vëllezërit dhe motrat tona që janë goditur nga kjo katastrofë”.

“Si njerëz, në veçanti si amerikanë, duhet të jemi të bashkuar dhe të përpiqemi që diçka e tillë të mos ndodhë më”, ka deklaruar Mars.

Problemet me ujin e pijshëm në qytetin Flint kanë nisur nga viti 2014 kur më shumë se 100.000 banorë ishin ekspozuar ndaj përqendrimit të lartë të plumbit në ujë. /KultPlus.com

Të ngjajshme