Dua Lipa: Jam krenare që babai im po e bën realitet Festivalin Sunnyhill

16 Qershor, 2018 - 10:12 pm

Dua Lipa është krenare që babai i saj po e realizon ëndrrën për një festival në Kosovë.

Me anë të një statusi në Facebook ajo ka treguar se është e lumtur që SunnyHill Festival po vjen në Kosovë.

“Po ndihmojmë që Kosova të vendoset në hartën e vendeve kulturore. Unë do të jem në Kosovë disa ditë para festivalit për të ndihmuar në bamirësi dhe për të vizituar vendin tim tëlindjes” ka shkruar mes tjerash Dua Lipa në Facebook.

Të ngjajshme