Fitoni të ardhura nga rrjetet sociale! Vjen platforma më e veçantë dhe inovative në vendin tonë

12 Prill, 2022 - 1:58 pm

Mbani në mend emrin “Instinct” sepse do të jetë dritarja e shumë mundësive të reja për ju!

Nëpërmjet aplikacionit “Instinct” që u lansua, shumë njerëz do të fitojnë të ardhura nga rrjetet e tyre sociale, si dhe bizneset do të kenë mundësinë të promovohen përmes tij në të njëjtën kohë.

Instinct, një kompani e cila aspiron të bëhet lider në ofrimin e shërbimeve më inovative të marketingut. Duke mundësuar kështu lehtësimin e lidhjeve të nevojshme të individëve të njohur si “influencers” dhe kompanive të ndryshme.

Instinct ndihmon në lehtësimin e lidhjeve të nevojshme të individëve të njohur si “Influencers” dhe kompanive të ndryshme, së bashku me shërbimet shembullore të marketingut dhe reklamimit që synojmë të ju ofrojmë për të arritur qëllimet tuaja.

Instinct ofron shërbime te cilat me anë të aplikacionit ju do të mund të zgjidhni preferencat tuaja për bashkëpunime. Qëllimi jonë është të ofrojmë punë duke ju reklamuar produktet dhe shërbimet tuaja përmes rrjeteve sociale,duke krijuar vetëdijen e markës suaj dhe besnikërinë tonë, si dhe të fitoni duke kontribuar pozitivisht në një kauzë shoqërore që ka një perspektivë globale.

Përfitoni nga kjo mundësi unike dhe shkarkoni falas tani në Apple Store dhe Play Store! /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme