Lady Gaga: Kam gjetur një superhero brenda meje

9 Korrik, 2019 - 9:56 pm

Lady Gaga është një ndër këngëtarët më të preferuara në botë. Është një ndër të rrallët e cila është gjykuar për pamjen e saj mirëpo është adhuruar për zërin dhe talentin e vecantë që posedon, shkruan KultPlus.

Ajo postoi një fotografi në rrjetin social Facebook me një mbrishkrim frymëzues:

Kur unë isha e vogël, kurrë nuk e kam pa veten të bukur. Dhe pasi që luftoja për të gjetur kuptimin e bukurisë së brendshme dhe të jashtme, kam  zbuluar fuqinë e grimit.

Më kujtohet nëna ime e cila grimosej çdo mëngjesë, duke e përjetuar shkelqimin e fuqisë së saj për  ta vendosur në fytyrën e saj të guximshme të një gruaje që punonte shumë siç ishte ajo. Pastaj fillova të eksperimentoj me grim si rrugë për të realizuar ëndrrën time për të qenë e fuqishme si nëna ime.

Ishte atëherë kur unë e zbulova Lady Gagan. Kam gjetur një superhero brenda meje duke u shikuar në pasqyrë dhe duke parë se kush dua të jem.

Nganjëherë bukuria nuk vjen natyralisht nga brenda. Por, jam përjetësisht mirënjohëse që grimi inspiroi trimërinë në mua për të cilën nuk e dija që e kisha.

E kam kuptuar që e kam zbuluar bukurinë time duke pasur mundësi për të zbuluar dhe transformuar veten.

Ata kanë thënë që jam e çuditshme, por më të vërtetë unë isha e lindur në ketë mënyrë.

Me dashuri, Lady Gaga. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme