Legjendat e muzikës shqiptare, sonte në Zanzi Jazz Bar

16 Shtator, 2017 - 2:29 pm

Zanzi Jazz Bar në Prishtinë po vjen me një koncept të ri dhe tejet tërheqës që ju kushtohet artistëve më të mirë shqiptarë të të gjitha trojeve, shkruan KultPlus.

Kështu, çdo të shtunë, duke filluar nga sonte, do të mbahet tributë për bendet që kanë lënë gjurmë të thella në historinë e skenës së muzikës moderne shqiptare.

Seti i parë i këtij projekti, i cili mbahet sonte, ju kushtohet legjendave të muzikës shqiptare si: Gjurmët, Telex, Muharrem Qena, Minatori, Jericho etj.

“Ky është një koncept i ri i Zanzit që i kushtohet të gjithë artistëve më të mirë shqiptarë. Çdo të shtunë bëjmë tributë për bendet që kanë lënë histori në skenën e muzikës. Çdo javë janë të përzgjedhur të ndryshëm. Kështu të gjithë artistët më të mirë të të gjitha kohërave do të jenë pjesë e këtij projekti”, ka treguar organizatori Nesim Maxhuni për KultPlus.

Gjithçka do të vijë e sjellë mrekullisht sonte nga ora 22:30 në Zanzi Jazz Bar në Prishtinë, nga instrumentistët: Lis Asllanaj, Art Lokaj, Fatjon Miftari dhe Nesim Maxhuni. / KultPlus.com

Të ngjajshme