займ на карту онлайн потребительский кредит

“Të gjithë jemi yje, dhe e meritojmë të shkëlqejmë”

1 Qershor, 2020 - 9:30 pm

Norma Jean Baker u lind si vajza e prerëse filmit pamartuar Gladys Pearl Baker. Nëna e saj punësuar e ka shit në fillim për pak para te fqinjët, Bolenders. Pas një përpjekje dështuar, rritet ajo në familja kujdes dhe një shtëpi fëmijëve. Më vonë Marilyn punon në një fabrikë municioneve dhe si fotomodele.

Marilyn Monroe ishte martuar tre herë. Pas një martesës rinore me James Dougherty 19 qershor 1942-1946 tani 1954 me bejsbollistin Joe DiMaggio dhe 1956-61 me shkrimtarin Arthur Miller. Së pari herë u martua ajo me 16 vjet. Edhe dy martesët e mëtejshme përmbushjet e shpresuar nuk iu sjell. Me shumë mundësi e kërkoj ajo në burrët e saj gjithherë babain, që ajo kurrë nuk e ka pasur.

“Vazhdo të buzëqeshësh. Është një gjë e bukur dhe ka shumë gjëra për t’iu buzëqeshur.”

“Nëse do të ndiqja të gjitha rregullat, kurrë nuk do të arrija atë që doja.”

“Vetëm pse ke dështuar një herë nuk do të thotë që do të dështosh në çdo gjë.”

“Të gjithë jemi yje, dhe e meritojmë të shkëlqejmë.”

“Karriera është e mrekullueshme, por nuk mund ta përqafosh në një natë të ftohtë.”

“Një gruaje nuk i nevojitet dikush që nuk i nevojitet ajo.”

“Ndonjëherë gjërat e mira shkatërrohen, për t’iu lënë vend gjërave edhe më të mira.”

“Të gjithë duhet të fillojmë të jetojmë para se të plakemi. Frika është e parëndësishme. Mirëpo pendimet janë reale.” /KultPlus.com

Të ngjajshme