Grupi arbëresh, ‘Shega’ së shpejti publikon albumin e parë

Grupi muzikor arbëresh “Shega” do të publikojë albumin e parë me këngë më 6 gusht, përcjellë KultPlus.

Ishte vetë grupi që bëri të ditur dhe datën e publikimit.

Pjesë e këtij albumi pritet të jenë këngët “Drita”, “Lumturi” dhe “Arianne”, të cilat janë regjistruar gjatë muajit qershor në studio muzikore.

Pesë të rinjtë arbëreshë nga ngulimi “Hora e Arbëreshëvet” janë bërë bashkë në sajë të pasionit për muzikën dhe për gjuhën e mëmës, të ruajtur prej gjashtë shekujsh. / KultPlus.com