Sot në Kolegjin AAB filllon Panairi Vjeshtor i Librit AAB 2018

Sot në ambientin modern të Kolegjit AAB do të fillojë Panairi Vjeshtor i Librit AAB 2018, që ka për qëllim të mbledhë botuesit më të mirë dhe më seriozë të librit jo vetëm në gjuhën shqipe, shkruan KultPlus.

Pjesë e pandashme e Panairit Vjeshtor të Librit do të jenë edhe ngjarjet kulturore që do të organizohen gjatë kohës sa do të mbahet panairi, si promovime librash, punëtori, orë letrare e takime me shkrimtarë.
Ceremonia solemne e hapjes së Panairit të Librit AAB 2018 do të mbahet më 04 tetor 2018, nga ora 11:00 në hapësirat e Kolegjit AAB.

Ky është edhe panairi i parë i tillë i cili organizohet nga nga Kolegji AAB./ KultPlus.com