Bashkëpunimi Kosovë-Shqipëri, nënshkruhet memorandumi mes Galerisë së Artit Tiranë dhe Asociacionit të Artistëve Vizual të Kosovës

Galeria e Artit Tiranë firmos Memorandumin e Bashkëpunimit me Asociacionin e Artistëve Vizual të Kosovës.

Ky memorandum bashkëpunimi shënon një arritje të re në zhvillimin e artit në hapësirën mbarëshqiptare, duke afruar artistët e Kosovës dhe duke krijuar mundësi të reja bashkëpunimi me anë të ekspozitave dhe aktiviteve të ndryshme artistiko-kulturore.

Kamuran Goranci dhe Abaz Hado nënshkruan memorandumin në ambientet e Galerisë së Artit në Tiranë, duke vendosur kështu themelet e këtij bashkëpunimi të ri, e për t’i hapur rrugë lulëzimit të artit shqiptar drejt horizonteve të reja. /KultPlus.com