Publikohen filmat e animuar të realizuar nga nxënësit e Vushtrrisë dhe Therandës

Nxënësit e shkollës “Liria” dhe “Bajram Curri” pas kursit për animacion kanë realizuar dy filma të animuar, shkruan KultPlus.

Gjatë muajit qershor nxënësit e shkollës “Liria” në Stroc të Vushtrrisë dhe nxënësit e shkollës “Bajram Curri” në Nishor të Therandës kanë vijuar kursin për animacion në teknikën “stop motion”.

Pas kursit, nxënësit kanë prodhuar 2 filma të shkurtër të animuar mbi të drejtat e fëmijëve me aftësi të kufizuara dhe respektin e solidaritetin./KultPlus.com

Realizmi i këtyre dy filmave është mbështetur nga projekti “Kultura për ndryshim”./KultPlus.com