Tetëdhjetë e nëntë vjeçari amerikan kërcen me gëzim në rrugë sapo bëri vaksinën anti-COVID (VIDEO)

Të moshuarit janë konsideruar si grupmosha më e rrezikuar nga pandemia e COVID-19.

Për këtë arsye, shtetet që kanë siguruar një vaksinë anti-COVID janë duke e injektuar fillimisht tek të moshuarit, duke u shtrirë më pas tek shtresat e tjera të shoqërisë.

Por, 89-vjeçari amerikan Robert Holzman, e ka shoqëruar me kërcim procesin e vaksinimit. Sapo injektoi dozën e vaksinës, ai doli në rrugë dhe nisi të kërcente. Arsyeja? Fare e thjeshtë, ai ka pasion kërcimin dhe një nga arsyet kryesore që e bëri vaksinën, ishte që të kërcente i pashqetësuar apo rrezikuar.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme. / KultPlus.com