Artisti Arben Golemi dhuroi dhjetë vepra artistike për Fondin e GKA-së

Sot fondi i Galerisë Kombëtare të Arteve u pasurua me 10 vepra artistike, shkruan KultPlus.
Artisti Arben Golemi dhuroi këto punë nga koleksioni i prezantuar në Galeri në muajin qershor gjatë ekspozitës “Alteration”.

Janë 10 peizazhe në teknikat, pastel, akuarel dhe vizatim. Kjo është hera e dytë që piktori dhe arkitekti Arben Golemi dhuron vepra për fondin e GKA. GKA falënderon piktorin dhe gjithë artistët që kane dhuruar vepra gjatë viteve./KultPlus.com