Arbër Skënderaj publikon këngën e tij të parë “Brilla”

Alban Skënderaj dhe vëllai i tij Arbër Skënderaj që në fëmijëri e kanë pasur pasion muzikën mirëpo ky i fundit nuk kishte publikuar këngë deri tani. Por, Arbër Skënderaj ka mbledhur energjinë dhe dashurinë e tij për të publikuar këngën të cilën e ka titulluar “Brilla”.

Tekstin, produksionin madje edhe videon për këtë këngë Arbër Skënderaj e ka bërë vet diçka që e ka bërë të ndjehet shumë krenar këngëtarin Alban Skënderaj i cili edhe ka shpërndarë këngën në rrjetet sociale.

“Unë jam shumë krenar për të që gjeti kurajo të provonte vetën por mbi të gjitha që arriti të nxirrte një dedikim të dhimbshëm nga shpirti, forcë që unë ende nuk e gjej tek vetja. Të dua fort vëlla dhe uroj që muzika të jetë mikja jote për gjithë jetën”, është një pjesë e shkrimit që këngëtari Alban Skënderaj ia ka dedikuar vëllait të tij.