Mundësi bashkëpunimi në mes të institucioneve që merren me kujtesën historiko-kulturore dhe identitetin kombëtar

Kryetari i Akademisë së Shkencave së Shqipërisë, Skënder Gjinushi ka mbajtur takim dje me kryeshefin ekzekutiv të Arkivit të Kosovës, Bedri Zyberaj ku kanë folur mbi mundësinë e bashkëpunimit dhe zgjerimit të saj në mes të institucioneve që merren me kujtesën historiko-kulturore dhe identitetin kombëtar.

Sipas postimit të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë në Facebook, bashkëpunimi i tyre përmendet të jetë mbi njohjet shkencore bazuar në burime të reja.

Poashtu në takim ishte i pranishëm edhe drejtori i përgjithshëm i Arkivave të Shqipërisë, Ardit Bibo. / KultPlus.com