Arrestohet edhe personi i pestë, i dyshuar për dhunimin e së miturës në Prishtinë

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar edhe personin e pestë të dyshuar për dhunimin e 11 vjeçares në Prishtinë.

Në një njoftim për media ata kanë njoftuar se personi i pestë tani është duke u intervistuar në stacion policorë.

Ky është njoftimi i plotë:

Personi i pestë i cili ishte identifikuar nga Policia tani është duke u intervistuar në stacion policorë

Prishtinë, më 30 gusht 2022

Si rezultat i punës, angazhimeve dhe hetimeve intensive nga Policia e Kosovës, tani edhe personi i pestë i dyshuar i cili ka qenë në kërkim policorë është duke intervistuar nga hetimet rajonale të DRP Prishtinë.

Të gjitha veprimet e mëtejme policore lidhur me të dyshuarin i cili dyshohet se është i përfshirë në rastin “dhunim” të ndodhur në Prishtinë, do të ndërmerren në bashkëpunim dhe koordinim me organet e drejtësisë.

KOMUNIKATË PËR MEDIA

Arrestohen katër (4) persona të dyshuar për rastin “dhunim”,

identifikohet edhe i dyshuari i (5) pestë, policia në kërkim të tij

Prishtinë, më 29 gusht 2022

Lidhur me rastin e “dhunimit” të raportuar dje në Prishtinë, hetues nga drejtoria rajonale e Policisë në Prishtinë gjatë reagimit të shpejt dhe arrestimit të dy (2) personave të dyshuar, në vazhdimësi ka punuar me intensitet të lartë në identifikimin edhe të personave tjerë, hetimin dhe sqarimin e rrethanave të plota të këtij rasti.

Pas hetimeve intensive të kryera nga hetuesit rajonal kompetentë, sot më 29.08.2022 janë arrestuar edhe dy (2) persona të tjerë të dyshuar, përderisa është identifikuar edhe personi i pestë (5) i dyshuar për përfshirje në rastin “dhunim”.

Pra, lidhur me rastin e “ dhunimit” policia deri në këtë fazë ka arrestuar gjithsej katër (4) persona, personi i pestë (5) është identifikuar, është kërkuar në shtëpinë e tij, nuk është gjet në shtëpi dhe i njëjti ndodhet në kërkim policor.

Policia e Kosovës është e përkushtuar në trajtimin e rastit të lartcekur në mënyrë sa më profesionale dhe kryerësit e këtij akti të sillen para organeve të drejtësisë. / KultPlus.com