Prej nesër, këshillim ligjor falas për gra dhe vajza

Çdo të hënë në ora 12:00-18:00, duke filluar prej nesër (1 gusht) e deri me 30 tetor, në Banesë (Rr. Shaip Spahia, nr. 2) ju mirëpresin këshilluese profesioniste si Arrita Rezniqi, Iliriana Jaka Gashi, Leonida Molliqa, Riola Morina dhe Xhulieta Devolli.

Pa nevojë të regjistroheni, vetëm të paraqiteni në banesë në 13 të hënat e ardhshme në orar.

Përtej artit, Manifesta Biennial ofron shërbime me programe edukative pranë qytetarëve. Përmes projektit “Banesat Motra” (Sister Flats), autorja Alicja Rogalska trajton mungesën e grave (motrave) në trashëgiminë familjare, duke siguruar kështu varësinë financiare nga baballarët, vëllezërit, bashkëshortët dhe bijtë.

Si reagim, në Banesë, na fton të imagjinojmë se si gjërat mund të ishin ndryshe; si pasuria dhe pushteti mund të shpërndahen barabartë, dhe strukturat e shtypjes të shpërbëhen.

Për të lexuar më shumë ndiqeni linkun “Manifesta 14“. /KultPlus.com