Jazz grupi Arthur Posing Quartet në Autostrada Biennale

Sonte nën tingujt e muzikes Jazz te grupit Arthur Posing Quartet, argetohen artistet pjesemarres te Autostrada Biennale, përcjell KultPlus

Nën mbështetjën e Ambasadës së Luksemburgut. Koncerti po mbahet ne urën Topokli të rrugës Vatrat Shqiptare në Prizren, dhe kjo nuk është e rastesishme, pasiqe edhe ky event është titulluar “Singing to the River”.

“Singing to the River” konsiderohet të jetë një metaforë dhe një fillim i ri i një koncepti që ka të bëjë me njerëzit e profileve të ndryshme që mblidhen sëbashku. Ky event pritet të mbahet edhe në vitet e ardhshme, duke u bërë kështu një traditë.KultPlus.com