Artisti i rrugës transformon ndërtesat e mërzitshme në art

Artisti francez Julien “Seth” Malland krijon piktura murale shumëngjyrëshe në të gjithë botën.

Nga Kanadaja në Kinë, Seth ka shprehur talentin e tij në shumë mure, shpesh me ndihmën e artistëve vendas. Temat e tij përqendrohen rreth fëmijëve dhe modeleve të gjalla që synojnë të frymëzojnë kalimtarët, transmeton KultPlus.

Më poshtë do të gjeni disa nga muralet e bukura e shumëngjyrëshe të punuara nga Julien “Seth” Malland: