Aktori Arti Lokaj, në nëntor para producentëve dhe agjentëve në Chicago

Në mesin e një audicioni të rreptë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Arti Lokaj ka arritur të triumfojë.
Aktori i ri nga Kosova ka mahnitur në një audicion në Nju Jork.

Tanimë pjesë e disa filmave në Kosovë, Lokaj ka arritur që të jetë i vetmi i pranuar në mesin e mbi 170 pjesëmarrësve në këtë audicion nga Launchshowcase.

Në muajin nëntor, Lokaj – i cili së fundmi ka qenë pjesë e filmit “Gardhi” nga Lendita Zeqiraj, do të paraqitet para producentëve dhe agjentëve në Chicago për të provuar veten drejt një karriere filmike në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Javën e kaluar, performanca e tij ka bërë që ai të përzgjedhet në mesin e 179 fëmijëve tjerë.

Arti Lokaj ka luajtur edhe në “Aga’s House” dhe “Rooftop Story”. / KultPlus.com