“The Remigrant” i Astrit Alihajdarajt në “This Human World Film Festival” të Vjenës

“The Remigrant” me regji të Astrit Alihajdarajt, është filmi 18 minutësh i cili do të prezantohet më 8 dhjetor në “This Human World Film Festival” të Vjenës, shkruan KultPlus.

“The Remigrant” është filmi i cili e sjellë për herë të parë në rolin e regjisorit aktorin e njohur Astir Alihajdari. Ky film flet për shumë tema në të njëjtën kohë. Migrimi, harmonia në familje, edukimi i fëmijëve, janë disa nga temat që jetësohen përmes aktorëve: Florist Bajgora, Ilire Vinca, Veton Osmani dhe Leze Qena./KultPlus.com