Astrit Bishqemi e Migena Arllati me libёr pёr autorёt e letёrsisё shqipe pёr fёmijё e tё rinj

Fjalor enciklopedik e kanё quajtur librin qё ka pёrfshirё autorёt e letёrsisё shqipe pёr fёmijё dhe tё rinj, libёr ky i cili prezanton autorёt prej vitit 1886 deri nё vitin 2017, shkruan KultPlus.

“Autorё tё letёrsisё shqipe pёr fёmijё e tё rinj (1886-2017”, vjen i punuar nga bashkёautorёt Astrit Bishqemi e Migena Arllati.

Ky libёr do tё prezantohet edhe nёpёrmjet njё promovimi, dhe promovimi i kёtij libri do tё bёhet mё 22 dhjetor, nё ora 11:00, nё Institutin Albanologjik nё Prishtinё./KultPlus.com