Shkodra para 104 vitesh në aparatin e Auguste Leon dhe Jean Bunhes

Në vitin 1913, Auguste Leon dhe Jean Bunhes, njëri fotograf e kimist dhe i dyti një profesor i gjeografisë humane në College de France, erdhën në Ballkan për të fotografuar jetën, zakonet dhe njerëzit, zhdukja e të cilëve ishte vetëm “çështje kohe”.

KultPlus më poshtë ju sjellë sesioni e fotografive që Leon dhe Bunhes kanë realizuar në Shkodër para 104 vitesh./ KultPlus.com