Publikohen pamjet e para të pjesës së dytë të filmit ‘Avatar’ (FOTO)

Filmi ‘Avatar’, i cili për herë të parë u dha premierë në vitin 2009, pati suksese të mëdha në kinemtaografinë amerikane, shkruan KultPlus.

Pjesa e dytë e këtij filmit u paralajmërua se do të dalë në vitin 2014, mirëpo kjo nuk u realizua dhe pritet që ky film të dalë në vitin 2021.

Planifikohet të publikohen gjithsej pesë filma, secili sipas planit. Llogaria zyrtare e “Avatar” në tëitter publikoi katër pjesë të konceptit për filmin e ri dhe duken si video-lojë.

Filmi është realizuar me një teknikë që nuk është parë kurrë më parë deri sot. / KultPlus.com