Libri për vetminë dhe solidaritetin fiton çmimin prestigjioz “Astrid Lindgren”

Artistja dhe autorja e njohur e librave me fotografi, koreano-jugorja Baek Heena është fituese e çmimit të njohur botëror ”Astrid Lindgren”, për vitin 2020.

”Librat e saj skenojnë histori për vetminë dhe solidaritetin”, tha kryetari i jurisë, Boel Westin.

Baek ka botuar 13 libra me fotografi. / KultPlus.com