TKOB: Me art kundër dhunës ndaj gruas (VIDEO)

Të frymëzuara nga muzika unike e Mozart, Koncert nr. 23 në kohën e dytë, solistet e trupës së baletit  kanë shprehur tërë emocionet e tyre lidhur me situaten e shkaktuar nga pandemia  e virusit Covid 19. Performanca e artisteve, u shfaq për publikun në YouTube dhe gjithashtu edhe live stream në facebook-un e TKOB-së.

Janë momente që kanë dalë spontanisht nga secila prej tyre. Vërtet kanë xhiruar në kushtet e shtëpisë, por më shumë rëndësi ka ndjesia dhe mesazhi që përcillet duke i zbërthyer në lëvizje e gjuhë trupi. / Koha Jone / KultPlus.com