Esma Rexhepova dhe magjia që sjellë me këngën ‘Caje Sukarije’ (VIDEO)

Pak muaj para se t’i mbush plotë 1 vit nga ndarja nga jeta, KultPlus, po e kujtojnë sot këngëtaren Esma Rexhepova, me këngën ‘Caje Sukarije’.

Këtë këngë Esma e pati kënduar në televizionin Klan të Shqipërisë në kuadër të Këngëve të Shekullit në vitin 2011.

Rexhepova e quajtur Mbretëresha e muzikës rome në nivel botëror, ishte zgjedhur artiste nacionale në vitin 2013, ndërsa gjatë jetës së saj është përkujdesur për 47 fëmijë dhe ka mbajtur shumë koncerte humanitare./ KultPlus.com