Si ndryshojnë gjërat në 100 vjet (FOTO)

Rreth 100 vjet më parë, fotografi i njohur gjerman, Kurt Hielscher botoi një katalog me fotografi të Jugosllavisë.

Casper Molenaar, një fotograf bashkëkohor holandez e bleu librin me foto gjatë studimeve të tij, nga ku vendosi t’i kërkonte vendet në fjalë dhe t’i rikrijonte fotografitë. Po kështu Hielscher pati edhe libra të tjerë me fotografi nga Spanja, Italia dhe Gjermania, çka e shtyu të udhëtonte në Evropë e të vinte në dukje ndryshimin që sjellin 10 dekada./ tch / KultPlus.com