Sot promovohet libri “Çeta” nga Alban Fejza

 Sot do të mbahet promovimi i librit “Çeta” nga Alban Fejza.

“Çeta” është krijimi letrar më fisnik i shkrimtarit. Si i tillë, ai grumbullon shkrime dhe përmbledh mbi njëqind faqe të fjalëve që sillen si shembuj për të sqaruar më mirë sheshin e veprimeve të mendimeve të ndikuara. Kuptimi që merr në vazhdimësi, rrjedhë si ujë i ftohtë për pastrimin e mendjes.

Promovimi do të mbahet në librarinë Dukagjini nga ora 19:00 deri në ora 20:00 / KultPlus.com