Çifti gjerman që po i dëshmon botës se mosha është veç një numër (FOTO)

Çifti bashkëshortor i moshuar nga Gjermania janë bërë tejet të famshëm në rrjetin social Instagram, duke u dëshmuar adhuruesëve të tyre se mosha është veç një numër, shkruan KultPlus.

Britt Kanya dhe Gunter Krabbenhoft kanë arritur të kenë shumë fansa në Instagram, ndërkohë numri i tyre vazhdon të rritet.

Ishin miqtë e këtij çifti, ata që frymëzuan që çifti ta bënte këtë, transmeton tutje KultPlus

Gunter e mësoi Britt-in se si të përdorë Instagramin. Ai nuk përdor rrjete të tjera. Britt ka një qëllim, të shijojë jetën. Madje, Britt pranon se nuk kishte ndër mend të fillonte një revolucion, ajo thjesht hapi një llogari të zakonshme në Instagram. / KultPlus.com