Shalli i famshëm i Ibrahim Rugovës, pjesë e ekspozitës së përhershme të Muzeut të Kosovës (FOTO)

Në kuadër të “Ekspozitës bazë” të Muzeut të Kosovës sot janë paraqitur për herë të parë eksponate, relikte dhe gjësende të rëndësishme të figurave të njohura, shkruan KultPlus.

“Ekspozita bazë” në Muzeun e Kosovës, do të ketë të ekspozuara edhe gjësende të Presidentit Historik Ibrahim Rugova. Aty mund të shihni shallin e Ibrahim Rugovës, syzet, çmimi ndërkombëtar “Saharov” dhuruar Presidentit Rugova nga Parlamenti Evropian 1998, dhe gjësende të tjera.

Në vijim mund të shihni fotografitë nga kjo ekspozitë./ KultPlus.com