Dekorohet Shtëpia e Bardhë për festat e fundvitit, Jill Biden publikon pamjet (FOTO)

Shtëpia e Bardhë është gati për festat e fundvitit. Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Jill Biden, ka publikuar pamje nga dekorimet.

Dekorimet përfshijnë më shumë se 83,000 drita vezulluese në pemë, kurora dhe ekspozita të tjera, 77 pemë të Krishtlindjeve dhe 25 kurora në pjesën e jashtme të rezidencës ekzekutive.

Duke marrë frymëzim dekorativ nga dokumentet themeluese të Amerikës, Jill Biden zgjodhi temën “Ne njerëzit” për të zbukuruar sallat e Shtëpisë së Bardhë dhe për t’u kujtuar amerikanëve atë që i bashkon ata gjatë gjithë vitit, veçanërisht gjatë festave.

Gazetarëve iu dha një vështrim i fshehtë herët të hënën përpara se zonja e parë të zbulonte punën transformuese të një ushtrie të vogël dekoruesish vullnetarë.

“Shpirti i kombit tonë është dhe ka qenë gjithmonë “Ne njerëzit”, thotë ajo në fjalimet e përgatitura të publikuara nga Shtëpia e Bardhë. “Dhe kjo është ajo që frymëzoi dekorimin e festave të Shtëpisë së Bardhë të këtij viti.” / KultPlus.com