Të dielën, RAVE dhe Win Music Freedom sjellin nga Bullgaria artisten Desita

Rave ditën e diel e sjell artisten Bullgare që vie me një set të veçantë nga Sofia

Njihuni me Desitën! Ajo është një nga fytyrat e reja nga skena lokale bullgare, e cila sapo vendosi të shkojë nga dyshemeja e vallëzimit në kabinën e DJ.

Desita e konsideron vallëzimin si një mënyrë meditimi, kështu që, zgjedhja e gjurmëve të duhura për të vendosur disponimin e eventeve është mjaft thelbësore për zgjedhjen e saj. Ajo është një adhuruese e tingullit acid melodik të kombinuar me disa broken beats, kështu që bëhuni gati për të kërcyer para PC tuaj me datën 7 Mars.

Na ndiqni në faqën zyrtare të Rave, Win Music Freedom Ks dhe faqen tonë zyrtare Kultplus në Facebook.