74-vjeçarja diplomohet në të njëjtën ditë me mbesën e saj

Asnjëherë nuk është vonë për të marrë diplomën e universitetit, dhe 75-vjeçarja Pat Ormond është dëshmi e gjallë e kësaj.

E moshuara mori një diplomë bachelor në antropologji, në të njëjtën ditë me mbesën e saj 22-vjeçare, Melody.

Ormond tregoi për CNN se braktisi universitetin 48 vite më parë, për t’iu përkushtuar familjes ndërsa pasi doli në pension vendosi të rikthehej në bankat e shkollës, për të përmbushur ëndrrën e saj të vjetër.

Ajo u regjistrua së bashku me mbesën e saj, morën disa herë mësime së bashku dhe u diplomuan në të njëjtën ditë.

“Të mësuarit nuk duhet të ndalojë kurrë”, tha e moshuara.

“Kjo është diçka që babai im më nguliti kur isha më i ri. Pavarësisht se çfarë bëni, të mësuarit nuk duhet të ndalojë kurrë.” / KultPlus.com