Sot shënohet Dita e Dëshmorëve të Komunës së Prishtinës

18 prill është Dita e Dëshmorëve të Komunës së Prishtinës.

Për nder të dëshmorëve të rënë, Komuna e Prishtinës ka organizuar disa aktivitete.

Aktivitetet:
10:00 – Homazhe në varrezat e dëshmorëve në Velani;
10:30 – Nderime te shtatorja e Heroit Zahir Pajaziti;
10:40 – Dhurimi i gjakut në sheshin “Zahir Pajaziti”;
11:30 – Homazhe në varrezat e dëshmorëve dhe martirëve në fshatrat Makoc, Mramor, Prapashticë, Dabishec, Canaj, Barilevë, Rimanishtë, Koliq, Stallovë;
13:00 – Tubimi Qendror – Epopeja e UÇK-së në fshatin Marec;

15:30 – Homazhe në Memorialin e Dëshmorëve na fshatin Sharban;
18:00 – Akademia përkujtimore “Dita e Dëshmorëve të Komunës së Prishtinës”, në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë.