Kanadë 1999, djali nga Kosova puth zonjën që i dhuroi një biçikletë

Në këtë foto të realizuar në vitin 1999 shihet një djalë i vogël nga Kosova, i cili i lumtur pasi ka marrë dhuratë një biçikletë me tri rrota falenderon zonjën me një puthje.

Foto është realizuar në Kanada, ku djali i vogël i quajtur Musli i dhuron një puthje në shenjë falenderimi Josee Groulx në CIC Kanada (Citizenship and Immigration Canada), një qendër humanitare për refugjatët.

Kjo qendër dha një ndihmë urgjente për Kosovën në pranverë dhe verë 1999, duke pritur aty 5 mijë refugjatë. Dhe një ndër fotot që tregon reagimin humanitar të qytetarëve kanadezë është edhe kjo foto.

Foto kortezi e Muzeut kanadez të emigracionit. / KultPlus.com