Artisti izraelit Dor Zlekha-Levy mban sot diskutim në Prishtinë

Nën organizimin e “Paper Gallery” në Prishtinë dhe me mbështetje të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Shtetit të Izraelit, përmes Ambasadës së Izraelit në Republikën e Kosovës, sot, më 27 tetor, në orën 17:00, në Paper Gallery, në Prishtinë (Aneksi i ish-Radio Prishtinës, rruga George Bush), do të mbahet një diskutim nga artisti izraelit Dor Zlekha-Levy, punimet artistike të të cilit janë ekspozuar në Paper Gallery nga 24 gushti i këtij viti.  

Ekspozita e quajtur “Saltana” është ekspozita e parë e artistit Dor Zlekha-Levy në Paper Gallery dhe përfshin pesë nga veprat e tij artistike: Ayooni, Harb, NOON, The Tarab Prince, dhe UMK/OMEK.

Pika kulmore e kësaj ekspozite është shkëmbimi i njohurive kulturore dhe rrëfimi përmes mediave bashkëkohore në botën e artit. / KultPlus.com