Dragana Miliq, me performancë muzikore me 16 shtator

Dragana Miliq, pedagoge e diplomuar e muzikës në Fakultetin e Arteve në Mitrovicë dhe një këngëtare e mrekullueshme, do të sjellë një performancë të saj me 16 shtator, prej orës 20:00, si pjesë e programit të ngjarjeve të Europe House – Shtëpia e Evropës në Kosovë.

Dragana, për më tepër, ka diplomuar në studimet e saj edhe në Fakultetin e Arteve në Zveçan. Ajo është pjesë e Korit ‘Branislav Nusic’ për më shumë se dhjetë vite, kor me të cilin ajo ka performuar në Serbi e në Mal të Zi, si këngëtare por edhe si dirigjente. Ajo luan në piano, kompozon dhe e shijon secilin moment muzikor. Dragana thotë se është gjithmonë në kërkim të eksplorimit të potencialit të saj në disa drejtime muzikore.

Performancën e saj muzikore mund ta shijoni me 16 shtator në ora 20:00 në Facebook, në faqet e Europe House Kosovo dhe European Union Kosovo. / KultPlus.com