Festivali i Teatrove në Ferizaj ka ndryshuar datat e mbajtjes së edicionit të 52- të

Festivali i Teatrove në Ferizaj, edicioni i 52-të, ka ndryshuar datat e mbajtjes së tij.

FTF për shkaqe të deritanishme që lidhen kryesisht me financimin dhe subvencionimi e eventit kryesor teatror në vend, është detyruar të ndryshojë kohën e mbajtjes së Festivalit të Teatrove – Ferizaj 2022.

“Pasi që ky edicion, përfundimisht ka gjetur një mbështetje më të madhe financiare nga MKRS dhe DKRS se sa viteve tjera, sigurisht edhe përmbajtja e tij do të jetë shumëfish më përmbajtësore dhe numri i ngjarjeve teatrore do të jetë shumë herë më i madh se sa viteve të kaluara”, thuhet në njoftim

Festivali do të mbahet në datat 1-7 Tetor 2022.

“Mirupafshim në triumfin e jashtëzakonshëm teatror që fuqishëm do të pushtoj fillimtetorin e këtij viti”, thuhet në njoftim. / KultPlus.com

Festivali i Teatrove në Ferizaj, edicioni i 52-të, ka ndryshuar datat e mbajtjes së tij.